Ontdek onze merken

KTM

SPORTIEF - MODERN

Oostenrijkse fietsen sinds ...
Men kent KTM vooral omwille van de moto's, maar wist u dat KTM reeds fietsen fabriceert sinds 1964. Het productaanbod 
omvat verschillende soorten rijwielen waardoor dit merk reeds meerdere onderscheidingen ontvangen heeft voor hun ontwerp en kwaliteit. 


Wist u dat vele hoogwaardige fietsmerken de wielen van KTM gebruiken?
Dit zegt al heel veel over de kwaliteitsnormen van KTM
Deze fietsen staan bekend voor hun uitstekende vrijloop en vlot rijgedrag.
 

RIESE
&

MULLER

HIP - DESIGN - URBAN

De passie voor fietsen en innovaties samen met het perfectionisme domineren bij dit merk. Het resultaat daarvan is tot in de detail doordachte e-bikes,
e-cargo-bikes van hoge kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.

MTB Cycletech is een Zwitsers merk dat bekend staat voor zijn kwaliteit. Ontdek het unieke concept met Pinion versnelling  met de Duitse Neodrives motor. Voeg de Gates riemaandrijving toe en je hebt een onderhoudsarme, vlot en comfortabel rijdende elektrische fiets van hoge kwaliteit. De speedelec versie haalt bovendien moeiteloos 45km/h.

FLYER

KWALITEIT 

Al ruim twee decennia zorgt FLYER voor premium e-bikes van hoge Zwitserse kwaliteit. Bij dit merk draait het allemaal om innovatiekracht, oog voor detail, zorgvuldigheid en gevoel voor design. FLYER staat bekend als
e-bikepionier die haar stempel heeft gedrukt op de ontwikkeling van de elektrische fiets en zo sterk heeft bijgedragen aan de populariteit ervan. 

MOUSTACHE

DESIGN

Een 100% elektrisch merk!

Moustache worden er enkel en alleen elektrische fietsen vervaardigd met het oog op innovatie!

Zo worden er hele mooie fietslijnen ontwikkeld voor iedere dag met kenmerkende details en design.

URBAN 
ARROW

TRANSPORT - FAMILY

Urban Arrow maakt aantrekkelijke, hoog -waardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen, bovendien hebben ze ook nog een mooie look.  

URBAN ARROW is heel actief en heeft ook volgende doel voor ogen: "de beste transportfietsen voor de rest van de wereld maken" Daarmee willen ze het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Daarom zijn ze inmiddels reeds in 12 landen actief. 

SWYFF

PLOOIBAAR

Swyff zorgt voor extra mobiliteit door elektrische plooifietsen te ontwikkelen ...

MTB

CYCLETECH

INNOVEREND

KTM

made in Austria - made for you

KTM is heel gekend in de moto-industrie, maar wat velen niet weten is dat KTM reeds vele jaren fietsen produceert. KTM werd in 1951 opgericht door Ernst Kronreif en Hans Trunkenpolz in Mattighofen  Oostenrijk. De eerste fiets werd vervaardigd om de economische turbulentie van motorvoertuigproductie in 1964 te gebruiken voor de Amerikaanse markt "Fleetking". 
In 1989 vierden zij de miljoenste fiets. Het productaanbod van het bedrijf omvat verschillende soorten, zoals  toerfietsen, trekkingfietsen,
mountainbikes, Downhill Bikes, 
racefietsen, triathlon wielen, ...
KTM innoveert elk jaar en heeft heel sportieve,  coole, maar ook elegante modellen. KTM
 beschikt over chassis dynamometers die
in ongeveer 50u een volledig fietsleven kunnen simuleren. 
Zij dienen in het bijzonder voor de productontwikkeling en de kwaliteitsborging van het assortiment. Het bedrijf heeft in het verleden meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn ontwerp en kwaliteit.

RIESE & MULLER

Design, Hip, Urban

Riese en Müller – Duitse makelij!

Van hun ouders' garage naar het wereldtoneel van de e-bike-industrie: dat bleek mogelijk met een goed idee.
Tegenwoordig zijn een scala aan ideeën van het premium merk Riese & Müller terug te vinden tot ver buiten Weiterstadt-Duitsland, van Japan en Europa tot de Verenigde Staten.

 

Riese & Müller groeit uit tot een merk voor veeleisende mensen, voor wie de fiets een belangrijke plaats in het leven inneemt. Ze hechten waarde aan hoge kwaliteit, duurzaamheid en onderscheidende aspecten, zoals de bijzondere uitstraling van Riese & Müller. Op basis van deze principes groeit het productportfolio met voortdurende ontwikkelingen en innovatieve concepten. De beste voorbeelden daarvan zijn de Equinox, een fiets met extra rugsteun om de belasting van de rug te verminderen, en de Gemini, een transportfiets met voorop geïntegreerd kinderzitje. Voor sommige innovaties is de tijd wellicht nog niet rijp, maar dat is voor hun nooit een reden om het speelse en jeugdige ondernemerskarakter naar het tweede plan te schuiven.

URBAN ARROW

READY TO USE - HANDY

DE elektrische bakfietsen uit Nederland

URBAN ARROW maakt aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen, bovendien hebben ze ook nog een mooie look. 

 

URBAN ARROW is gestart in 2009 en heeft als doel de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische transportfietsen.Het merk is heel actief en heeft ook volgende doel voor ogen: 
"de beste transportfietsen ter wereld maken" 
Daarmee willen ze het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Daarom zijn ze inmiddels reeds in 11 landen actief. 

 

 

  • Facebook - Black Circle

 BIKE CONCEPT Wevelgem

Menenstraat 245

B-8560 Wevelgem

wevelgem@bikeconcept.be

-------

BIKE CONCEPT Kortrijk

Oudenaardsesteenweg 46

B-8500 Kortrijk

kortrijk@bikeconcept.be

Tel 0032 (0)56 41 41 66

 

© 2020 Bike Concept Proudly created by Karen Cambie