Welkom bij BIKE CONCEPT
“De specialist in kwalitatieve elektrische fietsen”.
Bij ons kan u zowel online shoppen, als onze toonzaal met technische dienst bezoeken.
BIKE CONCEPT beschikt over een ruim aanbod, met topmerken voor zowel elektrische mountainbike, stadsfiets, citybike, trekking-fiets, plooifiets als bakfiets en cargofiets. Onze voorraad wordt regelmatig aangevuld met de laatste nieuwe elektrische fietsen.
Voor de wielerliefhebbers zijn wij een echte "snoepwinkel van elektrische fietsen". 

BIKE CONCEPT is  ook geëvolueerd als eerste Bosch expert en Enviolo center in België, wij volgen regelmatig opleidingen om zo "Up to Date" te zijn in de evolutie van de e-bikes. Wij hebben een ruim cliënteel over heel België en staan altijd klaar voor alle info i.v.m. e-Bikes. Daarnaast beschikken wij ook over een uitstekende technische dienst, waardoor wij een stapje voor staan en zo veel advies en weetjes bijbrengen. Wij krijgen hiervoor  heel positieve recensies van onze klanten zowel op Google als op Facebook.

 

Onze werkplaats is uitgerust met het beste materiaal en onze herstellingen worden uitgevoerd met kwalitatieve wisselstukken. Bovendien volgen wij doorheen heel het jaar cursussen om ons de laatste nieuwigheden op de markt eigen te maken. Zowel voor fietsen, elektrische fietsen als de scooters.

Onze ervaring beperkt zich niet tot de verkoop en technische dienst, wij hebben echter de microbe te pakken en rijden regelmatig mee met talrijke fiets-evenementen, deze ervaringen helpen ons ook om onze kennis naar onze klanten over te brengen.

 

Twijfelt u over de maat van uw fiets of andere zaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen of om even langs te komen voor een meting en overtuig jezelf met een testrit! Voor het aanschaffen van een elektrische fiets bent u bij BIKE CONCEPT aan het juiste adres!

 

Tot binnenkort!

 

FOTOSHOOT-KORTRIJK_128.jpg
thumbnail_image00013.jpg

showroom Wevelgem:

dinsdag t/m vrijdag: 9u30-12u30 /14u-18u 

zaterdag 9u30-12u30 /13u-17u

zondag & maandag : gesloten

showroom Kortrijk:

woensdag t/m vrijdag:9u30-12u30 /14u-18u

zaterdag 9u30-12u30 /13u-17u

zondag & maandag, dinsdag : gesloten

 

TECHNISCHE DIENST
enkel op afspraak- neem telefonisch contact op a.u.b.

dinsdag t/m vrijdag: 9u30-12u30 /14u-18u

Opgelet voor Kortrijk

woensdag t/m vrijdag: 9u30-12u30 /14u-18u 

Voor periodiek onderhoud of standaard herstellingen kan u telefonisch een afspraak maken. Indien mogelijk kunnen wij voor standaard onderhoud de afspraak zo inplannen dat u kan wachten of minstens dezelfde dag uw tweewieler terug kan ophalen. 

BIKE CONCEPT

Menenstraat 245

B-8560 Wevelgem

Tel 0032 (0)56 41 41 66

Privé parking

BIKE CONCEPT

Oudenaardsesteenweg 46

8500 Kortrijk

Tel 0032 (0)56 41 41 66

Privé parking

stel hier uw vraag
(afspraak enkel telefonisch om praktische redenen)

Hartelijk dank voor je bericht. Wij zullen er alles aan doen om uw mail uiterlijk binnen drie werkdagen te beantwoorden. Heeft u haast? Aarzel niet om ons telefonisch te contacteren.