Huren

Zou u het  fijn vinden om eens uw vrienden en kennissen te ver-gezellen tijdens hun jaarlijkse fietstocht, maar u beschikt helaas niet over een (gepaste) fiets?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor eventuele beschikbaarheid van huurfietsen en/of speciale formules.
En niet te vergeten, bij aankoop van een nieuwe fiets wordt het huurbedrag per fiets voor één dag gewoon terug in mindering gebracht op de verkoopfactuur*

*Aankoop dient te gebeuren binnen de 14 dagen na beëindiging van de huurperiode.

B2Bike-BVBA.png

Leasen

U wenst uw medewerkers te stimuleren tot een fitter en gezonder woon-werk verkeer? U verwacht van uw medewerkers dat ze op tijd aanwezig zijn, en u bent het excuus van “zat vast in de file” meer dan beu?  U bent ook van mening dat de huidige brandstofprijzen, parkeerkosten, wegentaksen en auto-belastingen de pan uit swingen?

Of u wilt uw medewerkers extra belonen in de vorm van een elektrische fiets, die hen tegelijkertijd, op een ecologische en sportieve wijze, naar uw bedrijf brengt? En zonder dat uw medewerker daar als extra verloning op belast wordt?

Naast het feit dat u, als innovatief bedrijfsleider, uw steentje bijdraagt aan de mobiliteit van morgen, is de aankoop van een elektrische fiets fiscaal bijzonder interessant! Er kan met andere woorden geld verdiend worden én uw bedrijf prijkt in de top van milieubewuste bedrijven!

 

Bike Concept begeleidt u in de keuze van de geschikte fiets voor uw medewerkers, geeft u administratieve bijstand bij leasing van e-bikes én staat garant voor uiterst concurrentiële voor-waarden in samenwerking met onze trouwe partners: B2Bike , KBC fietsleasing, Europabank. Bike Concept staat met andere woorden garant voor totaaloplossingen op het gebied van elektrische fietsmobiliteit binnen ondernemingen, inclusief vlootcontrole en technische bijstand. Dit vanzelfsprekend aan de laagste kostenfactor en het grootste rendement!

 

Contacteer ons gerust voor een mobiliteitsvoorstel op maat of voor een informatieve workshop bij u op het bedrijf.
Wij komen met veel plezier bij u langs!

 

Let wel: de leasingformule is enkel toepasbaar op bedrijven/éénmanszaken met een geldig ondernemingsnummer én na goedkeuring van het financieel dossier!

 

kbc-fietsleasing.png

Tip: voor een vlotte bereikbaarheid:  volg A19 afrit Menen

      

  • Facebook - Black Circle

 BIKE CONCEPT

Menenstraat 245

B-8560 Wevelgem

info@bikeconcept.be

Tel 0032 (0)56 41 41 66

 

© 2018 Bike Concept Proudly created by Karen Cambie