Welkom bij BIKE CONCEPT
“De specialist in kwalitatieve elektrische fietsen”.
Bij ons kan u zowel online shoppen, als onze toonzaal met technische dienst bezoeken.
BIKE CONCEPT beschikt over een ruim aanbod, met topmerken voor zowel elektrische mountainbike, stadsfiets, citybike, trekking-fiets, plooifiets als bakfiets en cargofiets. Onze voorraad wordt regelmatig aangevuld met de laatste nieuwe elektrische fietsen.
Voor de wielerliefhebbers zijn wij een echte "snoepwinkel van elektrische fietsen". 

BIKE CONCEPT is  ook geëvolueerd als eerste Bosch expert en NuVinci center in België, wij volgen regelmatig opleidingen om zo "Up to Date" te zijn in de evolutie van de e-bikes. Wij hebben een ruim cliënteel over heel België en staan altijd klaar voor alle info i.v.m. e-Bikes. Daarnaast beschikken wij ook over een uitstekende technische dienst, waardoor wij een stapje voor staan en zo veel advies en weetjes bijbrengen. Wij krijgen hiervoor  heel positieve recensies van onze klanten zowel op Google als op Facebook.

 

Onze werkplaats is uitgerust met het beste materiaal en onze herstellingen worden uitgevoerd met kwalitatieve wisselstukken. Bovendien volgen wij doorheen heel het jaar cursussen om ons de laatste nieuwigheden op de markt eigen te maken. Zowel voor fietsen, elektrische fietsen als de scooters.

Onze ervaring beperkt zich niet tot de verkoop en technische dienst, wij hebben echter de microbe te pakken en rijden regelmatig mee met talrijke fiets-evenementen, deze ervaringen helpen ons ook om onze kennis naar onze klanten over te brengen.

 

Twijfelt u over de maat van uw fiets of andere zaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen of om even langs te komen voor een meting en overtuig jezelf met een testrit! Voor het aanschaffen van een elektrische fiets bent u bij BIKE CONCEPT aan het juiste adres!

 

Tot binnenkort!

 

​OPENINGSUREN :

Di t/m VR : 9u30 - 12u30 / 13u30 - 18u 

ZA (doorlopend) 9u30 - 17u

ZO & MA : gesloten

TECHNISCHE DIENST
enkel op afspraak 

Di t/m VR: 9u30 - 12u30 / 13u30 - 18u

Voor periodiek onderhoud of standaard herstellingen kan u een afspraak maken, bij voorkeur via telefoon. Indien mogelijk kunnen wij voor standaard onderhoud de afspraak zo inplannen dat u kan wachten of minstens dezelfde dag uw tweewieler kan terug hebben. 

BIKE CONCEPT

Menenstraat 245

B-8560 Wevelgem

Tel 0032 (0)56 41 41 66

stel hier uw vraag

Tip: voor een vlotte bereikbaarheid:  volg A19 afrit Menen

      

  • Facebook - Black Circle

 BIKE CONCEPT

Menenstraat 245

B-8560 Wevelgem

info@bikeconcept.be

Tel 0032 (0)56 41 41 66

 

© 2018 Bike Concept Proudly created by Karen Cambie