Ontdek onze e-scooters

De Lifan E3 of Lifan E3 Deluxe e-scooters zijn elektrische scooters voorzien van een kwalitatieve Bosch naafmotor in het achterwiel. Hij heeft een innovatieve FOC Vector Controlling systeem die automatische de prestaties aanpast aan de omstandigheden. zo ervaart u een harmonieuze rijervaring en een rit in alle rust en comfort. 

LIFAN

Beschrijving

Deze Lifan E3 elektrische scooter combineert innovatie en ecologie. Hij is uitgerust met een 1500Wh batterij en 's werelds beste elektromotor van BOSCH. De revolutionaire nieuwe E3-motor is het resultaat van een aantal jaren van ontwikkeling door BOSCH: voertuigen met een elektrische aandrijving die vooral geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De unieke technologie zorgt ervoor dat u altijd mobiel bent en elke bestemming kunt bereiken.

Extra informatie

Bosch motor

Een krachtige, hoogwaardige Bosch-motor met een sportief karakter en uitstekende acceleratie. Bovendien is hij ontzettend stil en biedt hij een zeer hoge energie-efficiëntie.

3 snelheidstanden

Lifan E3 Standaard en Deluxe

45km/h versie (B klasse):
1. Eco: 28km/h (ca. 110km bereik)
2. Standard: 38km/h (ca. 80km bereik)
3. Turbo: 45km/h (ca. 60km bereik)

Lifan E3 Standaard

25km/h versie (A klasse):
1. Eco: 15km/h (ca. 110km bereik)
2. Standard: 20km/h (ca. 80km bereik)
3. Turbo: 25km/h (ca. 60km bereik)

Batterij Lithium-ion

Draagbare Lithium-ionbatterij: de batterij van 9kg kan overal worden meegenomen zodat het opladen praktisch en gemakkelijk is. Batterij cyclus: de 1500Wh Lithium-ion batterij is minstens 600X herlaadbaar.

BMS Protection - Batterij monitoring

Het batterijbewakingssysteem geeft continu de huidige spanning weer en beschermt de accu tegen hitte, overbelasting, diep ontlading en overlading.

Cruise controle

Met een eenvoudige toets bediening kunt u de rijsnelheid instellen. Het voertuig rijdt automatisch de geselecteerde snelheid totdat u de rem gebruikt.