Bike Lease: Hoe u met fietsen geld kunt verdienen!

 

U wenst uw medewerkers te stimuleren tot een fitter en gezonder woon-werk verkeer? U verwacht van uw medewerkers dat ze op tijd aanwezig zijn, en u bent het excuus van “zat vast in de file” meer dan beu?  U bent ook van mening dat de huidige brandstofprijzen, parkeerkosten, wegentaksen en autobelastingen de pan uit swingen?

Of u wilt uw medewerkers extra belonen in de vorm van een elektrische fiets, die hen tegelijkertijd, op een ecologische en sportieve wijze, naar uw bedrijf brengt? En zonder dat uw medewerker daar als extra verloning op belast wordt?

 

Naast het feit dat u, als innovatief bedrijfsleider, uw steentje bijdraagt aan de mobiliteit van morgen, is de aankoop van een elektrische fiets fiscaal bijzonder interessant! Er kan met andere woorden geld verdiend worden én uw bedrijf prijkt in de top van milieubewuste bedrijven!

 

Bike Concept

Bike Concept begeleidt u in de keuze van de geschikte fiets voor uw medewerkers, geeft u administratieve bijstand bij leasing van e-bikes én staat garant voor uiterst concurrentiële voorwaarden. Bike Concept staat met andere woorden garant voor totaaloplossingen op het gebied van elektrische fietsmobiliteit binnen ondernemingen en gouvernementele organisaties, inclusief vlootcontrole en technische bijstand. Dit vanzelfsprekend aan de laagste kostenfactor en het grootste rendement!

 

Contacteer ons gerust voor een mobiliteitsvoorstel op maat of voor een informatieve workshop bij u op het bedrijf. Wij komen met veel plezier bij u langs!

 

Let wel: de leasingformule is enkel toepasbaar op bedrijven/éénmanszaken met een geldig ondernemingsnummer én na goedkeuring van het financieel dossier bij Europabank !